sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Vanhat etiäiset.

      www.puuinfo.fi   Huokoinen puukuitulevy
 Puukuitulevyt valmistetaan puukuiduista, jotka liitetään toisiinsa lämmön ja paineen avulla. Kuitujen tarttuminen toisiinsa saadaan aikaan huopautuksella sekä puun omilla tarttumisominaisuuksilla.Levyn pintakerroksen kuituja jauhetaan usein enemmän kuin keskikerroksen.Näin saadaan levyyn tasainen ja tiivis pinta. Liimaa ja muita lisäaineita voidaan käyttää parantamaan levyn ominaisuuksia ja tasoittamaan raaka-aineen ja valmistusmenetelmän erilaisuutta. Kuitulevyjen pääasiallinen raaka-aine on kuitenkin puukuitu, ja lisäaineiden määrä on tavallisesti alle 1%. 
 Koska puukuitulevyä voidaan pinnoittaa ja päällystää monilla erilaisilla materiaaleilla, ja taivuttaa kaareviin muotoihin, on se hyvä materiaali myös lavasterakennukseen. Siitä voidaan rakentaa messuosastoja, ikkunankarmeja ja sisätilaverhouksia muunmuassa.

    
     www.tikkurila.fi   Tehostemaalaus
 Tikkurilan sivuilta löytyy erittäin kattavasti tietoa niin kotimaalareille, kuin kivenkoville ammattilaisillekin maalauksen kaikista työvaiheista ja tarvittavista tuotteista. Kotimaalareille tarkoitetulla alasivulla kerrotaan esimerkiksi uudesta Tunto Kivi maalista, jossa on aitoa luonnonkivirouhetta. Ja paljon muuta seinämaalaustekniikoista. Upeita lattioiden tehostemaalauksia voi ihailla ammattilaisten sivuilla. Marmorointi, vapaa- ja roiskekuvionteihin saat seikkaperäset opastukset. Sivuilla riittää paljon inspiroivia kuvia ja luettavaa riittää.
       
     www.penantieto-opus.fi/files/tekninenpiirustus_lvipiirustus.pdf 
 Tällä sivustolla riittää ainakin allekirjoittaneelle PALJON tutkittavaa. Onneksi ihan kaikkea ei tarvitse päntätä, mutta hyödyllinen ja selkeähkö opus Penalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti